Kerkvrienden
In de Bijbel lezen we keer op keer het ideaalbeeld dat een christelijke gemeenschap een hechte familie is. Met het project kerkvrienden willen we een grote stap zetten in die richting. Wij hopen dat iedereen hieraan gaat meedoen!

Alle mensen die zich opgeven worden een kerkvriend. Zij bezoeken een aantal mensen in onze gemeente, je kunt zelf aangeven hoeveel dat er zijn. Zo leren we elkaar beter kennen en leven we met elkaar mee!

Wil jij ook kerkvriend worden? Stuur dan een mail naar kerkvriend@pgdoesenwetering.nl
In de mail kun je ook aangeven van hoeveel mensen (3,5,10 of …) je kerkvriend wilt worden, en of je dat alleen in een bepaald dorp wilt zijn of dat het je niet uitmaakt. Het is dan de bedoeling dat u minstens eenmaal per jaar op bezoek gaat bij dat adres.

Mocht u nog vragen hebben over het project Kerkvrienden kunt u het beste via kerkvriend@pgdoesenwetering.nl contact opnemen.

 

Informatie voor kerkvrienden
Wanneer u op bezoek bent geweest zou u dat dan aan ons door willen geven? Dat kan via het mailadres kerkvriend@pgdoesenwetering.nl Graag ook vermelden:
– Wanneer u op bezoek bent geweest bij uw kerkvriend.
– Eventueel of het u verstandig lijkt als iemand van het pastorale team spoedig langs komt. Mocht dat nodig zijn dan graag ook aangeven waarom.
– Eventueel om bepaalde belangrijke informatie door te geven, bijvoorbeeld als uw gesprekspartner binnenkort geopereerd wordt. Houd bij dit punt wel rekening met onderwerpen die in vertrouwen gedeeld zijn.

Mocht er iets in uw situatie veranderen waardoor u geen kerkvriend meer kunt of wilt zijn, of van minder/meer mensen. Of mocht er iets anders wijzigen. Wilt u dat dan via een mail aan kerkvriend@pgdoesenwetering.nl laten weten?