Geef vandaag voor de kerk van morgen

 Woubrugge/Hoogmade, januari 2023

Hartelijk dank voor uw steun aan en betrokkenheid bij onze jonge Protestantse gemeente Does en Wetering. Bij het ontstaan van onze gemeente, per 1 januari 2022, hebben we uitgesproken te willen groeien naar een inspirerende, vitale en toekomstbestendige geloofsgemeenschap in onze dorpen Woubrugge en Hoogmade c.a.
Wij streven ernaar te groeien naar  een gemeente  waar ruimte is voor iedereen om God en elkaar te ontmoeten. Een gemeente waar mensen geïnspireerd worden en omzien naar elkaar. Een gemeente die van betekenis is voor onze dorpen en omgeving. Dit doen wij naast de zondagse diensten in onze beide kerken, deze ook open te stellen voor andere activiteiten in onze leefgemeenschappen.

Ook in het komende jaar willen wij weer stappen zetten in dit groeiproces zetten via de verschillende kerkelijke activiteiten, maar ook actief aanwezig te zijn bij b.v. Watersportdag Woubrugge. Afgelopen jaar hebben wij, op verzoek van de eigenaar Kerkstraat 18 in Woubrugge, een voortrekkersrol vervult bij de opzet en het realiseren van een opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne. Veel van onze gemeenteleden, uit zowel Woubrugge als Hoogmade, zijn daar dagelijks nog actief. Een mooie blijk van Christelijke naastenliefde en betrokkenheid bij onze medemens.

Aan het begin van dit nieuwe jaar vragen we ook jou vrijmoedig om een bijdrage om onze gemeente te steunen. Jouw financiële bijdrage is onmisbaar om alle activiteiten te kunnen organiseren en een plek van inspiratie en ontmoeting te zijn. Alleen samen kunnen we als Protestantse gemeente Does en Wetering een bron van geloof, hoop en liefde zijn.

Doet je mee?

Het College van Kerkrentmeesters

Jan Uit den Boogaard
Voorzitter

 


(Om het formulier te kunnen indienen moet u, onderaan de pagina, het antwoord op de rekensom invullen. Dit is voor de spam controle.)

Voorlopig resultaat volgt ....  
Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€84.500Raised €3.875 towards the €84.500 target.€3.875Raised €3.875 towards the €84.500 target.5%

Toezegging kerkbalans 2023

8 + 13 =