Geef vandaag voor de kerk van morgen

 

Woubrugge / Hoogmade, januari 2022

De Coronacrisis woekert maar door en het einde daarvan lijkt nog ver weg. Onze maatschappij lijdt daaronder. Veel spanningen komen aan de oppervlakte en brengen onderlinge verhoudingen in problemen. De maakbaarheid van onze samenleving heeft een gevoelige knauw gekregen. Op een harde manier zijn we met onze neus op het feit gedrukt dat we leven in een gebroken wereld waarin niet alles perfect is en perfect kan worden.

In deze moeilijke tijd voor ons allemaal wil de kerk van betekenis zijn. De kerk wil alles op alles zetten om GELOOF, HOOP en LIEFDE te blijven bieden aan haar leden, aan anderen in onze directe omgeving en wereldwijd. Geen eenvoudige opdracht wanneer wij door allerlei maatregelen belemmerd worden om samen te komen.

De kerk heeft eeuwenlang een belangrijke rol gespeeld, juist in situaties die de samenleving ontwrichten. Ook nu wordt er weer een appèl op de kerk gedaan daar waar nodig de verbinding tussen mensen tot stand te brengen, troost te bieden aan mensen die zwaar worden getroffen en het Evangelie zijn weg te laten vinden naar de harten van mensen.

Wij zijn onze leden zeer dankbaar dat zij met hun bijdragen het werk van de kerk in stand hebben gehouden. Dat gebeurde in de vorm van vrijwilligers bij activiteiten, maar zeker ook met een (soms extra) financiële bijdrage waar het in deze brief opnieuw over gaat.

Vanaf 1 januari 2022 vormen we met elkaar een nieuwe Protestantse gemeente Does en Wetering. Met twee vierplekken zijn wij nadrukkelijk aanwezig in de gemeente Kaag & Braassem en kunnen wij van betekenis zijn en het verschil voor mensen maken. Mogen wij daarvoor in het komend jaar weer op uw financiële bijdrage voor de actie “Kerkbalans” rekenen?

In verband met de Corona en huidige lockdown ontvangen wij uw toezegging dit jaar graag digitaal via onderstaand formulier.


(Om het formulier te kunnen indienen moet u, onderaan de pagina, het antwoord op de rekensom invullen. Dit is voor de spam controle.)

Voorlopig resultaat 25 februari  
Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€85.250Raised €82.300 towards the €85.250 target.€82.300Raised €82.300 towards the €85.250 target.97%

Toezegging kerkbalans 2022

2 + 5 =